REZERVUJTE SI AUDIT ZDARMA

Tým specialistů SALMON HYGIENE nabízí auditorské služby zaměřené na optimalizaci hygienických řešení ve výrobních oblastech zákazníka. Audity jsou navrženy tak, aby identifikovaly potenciální problémy, hrozby a nekonzistence dříve, než k nim dojde, což je základní princip bezpečné výroby potravin a požadavek na komplexní poptávku v této oblasti. Abychom optimalizovali efekty, spolupracujeme se zákazníky na přizpůsobení programu, který bude odpovídat jejich požadavkům a očekáváním. Interní audit se provádí za účelem potvrzení správného uplatňování pracovního systému ve firmě, ověření před certifikací nebo úřední kontrolou, aktualizace stávající dokumentace a přizpůsobení systému změnám norem a právních předpisů, dohled nad pobočkami firmy. Podnikatelé, kterým záleží na neustálém zlepšování jejich organizace, vědí, jak důležitá je kontrola různých procesů probíhající ve firmě. Nepochybnými přednostmi auditu je možnost získat nestranný názor na stav kontrolovaných procesů nebo zařízení, jakož i potvrzení souladu s příslušnými postupy a předpisy a příprava optimálních řešení.

SALMON HYGIENE nabízí vykonání auditů před certifikací, kontrolních auditů, interních auditů, kontrolu zařízení s ohledem na soulad s požadavky, před implementací systému HACCP, IFS, BRC, audity vybraného procesu nebo výrobní linky atd.

ODBORNÁ ANALÝZA KAŽDÉ FÁZE VÝROBY

Bezpečnost výroby potravin se týká každé fáze, od výroby složek potravin až po jejich dodání konečnému spotřebiteli. V každé fázi výroby existuje řada nebezpečí, která představují potenciální hrozbu pro zdraví a život spotřebitele. Oba vyplývají z výrobního procesu a vedlejších účinku. Naši konzultanti vám umožní rychle a efektivně je lokalizovat a eliminovat, aby nedošlo k ohrožení výrobního procesu a snížení nákladů na spotřebu vody nebo ručního nářadí.

 

JAK MŮŽEME POMOCI?

Jak zavést systém barevného kódování?

Jak uspořádat prostor a realizovat 5S nebo 6S Visual Lean systém?

Jak chránit výrobu před znečištěním sklem a cizími tělesy?

Jak ušetřit vodu a opotřebení příslušenství mycího systému?

Jak chránit výrobní prostor před kontaminací alergeny?

Jak snížit ztráty potravin ve výrobním procesu?

Jak chránit společnost a zavést vysoké standardy hygienické dezinfekce rukou? 

Jaké jsou nejčastější chyby a problémy?

  • nevhodně zvolené ruční nářadí
  • žádné barevné kódování
  • oplachování přímo z rychlospojky
  • oplachování nekalibrovanými tryskami
  • nesprávné skladování hadic
  • žádná ochrana pro kanystry s chemikáliemi na čištění a dezinfekci
  • nekvalitní ruční nářadí

HYGIENICKÁ BEZPEČNOST

 

Naši konzultanti vždy dodržují nejvyšší hygienické standardy, znají pravidla bezpečnosti a hygieny, která platí ve výrobních oblastech, a řídí se interními předpisy každé z navštívených společností. Každý z nich má potvrzení o zdravotních  testech týkajících se střevních onemocnění. Při hrozbě pandemie se navíc chrání, každý z nich používá ochranu rukou a obličeje a častou dezinfekci. SALMON HYGIENE se stará o ochranu zaměstnanců a snaží se snížit riziko infekce viry.

Přesvědčili jsme vás?
Dohodněte si termín auditu ještě dnes!

Česká Republika a Slovenská Republika
Sabina Řeháková  tel: +420 605 068 941 email: info@salmonhygiene.cz

Masz pytania? Spróbuj przeszukać naszą bazę wiedzy.